Pokritost omrežja

Globalno 0G omrežje

Kakšna je pokritost Sigfox 0G omrežja na vaši lokaciji?

Heliot Slovenija se je v Sloveniji povezala s Slovenskimi železnicami in z njimi postavljamo omrežje na logističnih koridorjih. Doslej smo postavili več kot 30 baznih postaj in s tem zagotovili pokritost na večini logističnih koridorjev. Za namestitev baznih postaj v mestnih središčih smo v sklepni fazi pogajanj s še enim infrastrukturnim partnerjem.

Načrtovano pokritost 85 odstotkov prebivalstva bomo dosegli v prvem četrtletju leta 2022 – seveda ob ugodnih vremenskih in epidemioloških pogojih za delo.

Preverite razpoložljivost in pokritost našega radijskega omrežja 0G Sigfox na vaših lokacijah. 

 

Interaktivni zemljevid pokritosti z omrežjem Sigfox

V polje vnesite ulico in/ali poštno številko svoje lokacije. Iskanje je olajšano s samodejnim izpolnjevanjem. Glede na kakovost radijskega sprejema na izbrani lokaciji bo rezultat naslednji: Odlično, Dobro, Slabo, Verjetno ni pokrito.

Wavebit Coverage Check

Ni zadostne pokritosti omrežja Sigfox?

Izboljšajte pokritost z našo rešitvijo.

Če sprejem na vaši lokaciji ni zadosten, lahko z nakupom osnovne postaje (BaseStation) Sigfox Micro BTS v naši trgovini preprosto izboljšate sprejem omrežja Sigfox 0G v zaprtih prostorih in na prostem ali ponudite omrežje tam, kjer ga ni.

Radijsko omrežje Sigfox 0G lahko preprosto in brez zapletov dopolnite z lastnimi radijskimi postajami – potrebna sta le napajanje in omrežna povezava.

Imate vprašanje za nas ali želite ponudbo?

Kontaktirajte nas za več informacij o naših rešitvah, pokritosti omrežja in si pridobite ponudbo.