Kolofon

Informacije v skladu z Splošnimi zahtevami za obveščanje

Heliot Slovenia
Trg Republike 3
1000 Ljubljana
Matična številka: 8722994000
Registrski organ: Okrožno sodišče Ljubljana

Predstavniki:
Blaž Golob, Thomas Scheibel, Tomáš Pavlíček

Kontakt

Telefon: +386 40 895 499
Email: luka.brulc@heliotgroup.com

ID za DDV

Davčna identifikacijska številka
DE305350363

Registracijska številka proizvajalca električne in
elektronske opreme
DE 87769529

Reševanje sporov
Evropska komisija zagotavlja platformo za spletno reševanje sporov (ODR): https://ec.europa.eu/consumers/odr.
Naš e-poštni naslov najdete v zgornjem kolofonu.
Nismo dolžni ali pripravljeni sodelovati v postopkih reševanja sporov pred potrošniško arbitražo.

Odgovornost za vsebino

Kot ponudnik storitev smo odgovorni za lastno vsebino na teh straneh v skladu s splošno zakonodajo. Vendar pa v skladu z zakonom kot ponudnik storitev nismo dolžni spremljati posredovanih ali shranjenih informacij tretjih oseb ali raziskati okoliščin, ki kažejo na nezakonito dejavnost.

To ne vpliva na obveznosti odstranitve ali blokiranja uporabe informacij v skladu s splošnimi zakoni. Odgovornost v zvezi s tem pa je možna šele od trenutka, ko se izve za konkretno kršitev. Če izvemo za ustrezne kršitve, bomo to vsebino takoj odstranili.

Odgovornost za povezave

Naša ponudba vsebuje povezave do zunanjih spletnih strani tretjih oseb, na katere vsebine nimamo vpliva. Zato za te zunanje vsebine ne moremo prevzeti nobene odgovornosti. Ustrezni ponudnik ali upravljavec strani je vedno odgovoren za vsebino povezanih strani. Povezane strani so bile v času povezovanja preverjene glede morebitnih zakonskih kršitev. Nezakonite vsebine v času povezovanja niso bile prepoznavne. Vendar pa stalno spremljanje vsebine povezanih strani ni smiselno brez konkretnih znakov kršitve zakonodaje. Če izvemo za kakršne koli kršitve zakona, bomo te povezave nemudoma odstranili.

Avtorske pravice

Za kopiranje, obdelavo, distribucijo in kakršno koli izkoriščanje zunaj meja avtorskih pravic je potrebno pisno soglasje posameznega avtorja ali ustvarjalca. Prenosi in kopije tega spletnega mesta so dovoljeni samo za zasebno, nekomercialno uporabo. V kolikor vsebine na tem spletnem mestu ni ustvaril upravljavec, se spoštujejo avtorske pravice tretjih oseb. Zlasti vsebina tretjih oseb je označena kot taka. Če kljub temu ugotovite kršitev avtorskih pravic, nas o tem ustrezno obvestite. Če izvemo za kakršne koli kršitve, bomo takšno vsebino takoj odstranili.